Projectgegevens

  • Locatie: Utrecht
  • Opdracht: Gemeente Utrecht/ProRail, Utrecht/Utrecht
  • Architectuur: architectenbureau cepezed, Delft
  • Constructief ontwerp: ABT, Velp
  • Uitvoering: Colijn Beton- en Waterbouw, Breda
  • Staalconstructie: Solidd Steel Structures, Sumar
klik op de foto voor het originele beeld
foto: Lucas van der Wee | cepezed
foto: Lucas van der Wee | cepezed
foto: Lucas van der Wee | cepezed
foto: Lucas van der Wee | cepezed
foto: Lucas van der Wee | cepezed
foto: Lucas van der Wee | cepezed
foto: Léon van Woerkom | cepezed
foto: Lucas van der Wee | cepezed
foto: Lucas van der Wee | cepezed
foto: Lucas van der Wee | cepezed
foto: Willem Heesen
foto: Jannes Linders
foto: Léon van Woerkom | cepezed
foto: Gerrit Serné
foto: Gerrit Serné
foto: Gerrit Serné
foto: Gerrit Serné
foto: Gerrit Serné
foto: Gerrit Serné
foto: Gerrit Serné
naar boven

De Nationale Staalprijs 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: